За контакти и записвания: +359 888 693110

Музикално-певческият продукт Х ФАКТОР

Скъпи родители,
Стана традиция в нашето училище да се провежда музикално-певческият продукт Х ФАКТОР. С всяка година интересът нараства!
Целта на конкурса е нашите ученици да се изявят на сцена, да покажат таланта си и всички заедно да станем част от едно незабравимо шоу.
А сега - малко повече за конкурса.
Конкурсът се провежда в три части.
Първа част - ПРЕДСТАВЯНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ.
На 5.12.2016 г. в зала Асембли в училище ще бъдат показани предварително заснетите видео материали, представящи участниците. Клипчетата ще бъдат качени тук - на страницата на училището. Това ще Ви даде възможност да се запознаете с всички участници.
Втората част-Х ФАКТОР - СЪСТЕЗАТЕЛЕН КРЪГ
На 12 декември в зала Асембли ще се проведе същинската част на конкурса.
Не се притеснявайте, че няма да чуете изпълненията на живо! Ние ще се погрижим да бъдете съпричастни към вълнението и емоциите както на изпълнителите, така и на публиката. 
Всяко изпълнение ще бъде заснето и качено тук, на страницата на училището. Така ще дадем старт и ще отворим линиите за гласуване!  
Тук идва и Вашата задача - да харесате любимото изпълнение. ВНИМАНИЕ: Можете да подкрепите повече от един изпълнител. Вашият вот ще определи фаворита от интернет гласуването.
Третата част-19.12.2016 г. - НАГРАЖДАВАНЕ
Както вече казахме, имаме за цел конкурсът да остави приятни и незабравими емоции у децата. Ето защо всички участници ще получат грамоти и награди за таланта, труда и силата на характера, които са проявили през всички дни на подготовка.
Ще бъдат обявени и победителите от интернет гласуването за съответната възрастова група.
Жури ще определи първо, второ и трето място за всяка възрастова група.
Пожелаваме успех на всички участници!!!
Надяваме се всички заедно да направим дните преди Коледа вълнуващи, незабравими и запомнящи се!
Поздрави!
Екипът на ЧОУ „Меридиан 22“