За контакти и записвания: +359 889898587 ,+359 887562466

Добре дошли в Меридиан 22!

Драги родители и ученици,

Децата са богатството на един народ. Доброто им образование е гаранция за успешна бъдеща професионална реализация и развитие на икономиката на страната. Щастлива съм, че директорите и преподавателите в училище „Меридиан 22“ са не само отлични професионалисти, отдадени на работата си, но и прекрасни хора, които обичат учениците си и им дават не само добро образование, но и възпитание. Те ги учат на честност, родолюбие, да бъдат полезни на семейството си и на обществото, за да израстват като достойни личности, с чиито постижения ние и страната ни да се гордеем. Множеството награди от национални и международни конкурси и състезания, купите от спортни състезание, които красят витрините ни, са доказателство за това.

Прекрасно е, че всички наши възпитаници си обичат училището, гордеят се с него и не го забравят, а ние се радваме на техните успехи и успешна реализация в живота! Добре дошли в училище „Меридиан 22“!

Радка Стаменова
основател и управител на
Основно училище с английски език
Английска гимназия с IB програма
Детска градина

 

ЧОУ “ Меридиан 22“ е място, където всяко дете се чувства сигурно, защитено и обичано. Това уникално училище дава свобода на всеки от своите възпитаници да твори, да открие и развива таланта си, да бъде личност – математик, полиглот, певец, художник, спортист. Тук учителите са строги и взискателни, но едновременно с това са преди всичко хора, готови във всеки един момент да подадат приятелска ръка. В ЧОУ “ Меридиан 22“ добрите идеи винаги са насърчавани, а в трудни моменти можеш да разчиташ на разбиране, мъдър съвет и подкрепа. Това училище е втори дом за моето дете.

г-жа Саша Попова